Доставка

За нас MILECHINO.EU, едно от най-важните неща е възможно най-бърза доставка.

За това в повечето случаи, артикулите достигат до вас в рамките на 24-48 часа. Това важи за стока, която е в складова наличност.

Доставката за територията на България се осъществява чрез куриерска фирма ЕКОНТ. Имате право на избор между доставка до техен офис или до личен адрес. Всички поръчки се изпращат с опция за преглед и тест.

За доставки извън страната, моля пишете на имейл адрес: INFO@MIILENCHINO.EU

За Ваше улеснение може да създадете профил - акаунт за пазаруване, където да запаметите вашите данни и да пазарувате лесно и удобно за в бъдеще.

 

ВАЖНО! MILECHINO.EU запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти, отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие!

 

ВАЖНО! При евентуално забавяне с извършването на доставката, MILECHINO.EU ще се свърже с Вас!

 

В СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, КОГАТО ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ПО ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА.

 

Съгласно законовите разпоредби, клиентът има право в срок от 14 дни след получаване на стоката да я върне и/или замени, ако са налице следните условия:

  • Стоката да е в безупречен търговски вид;
  • Клиентът трябва да е запазил своята касова бележка, която да се добави в пратката, която иска да върне;
  • Траспортните разходи по връщането/замяната на стоката, са за сметка на клиента, с изключение на случаите, в които стоката е с фабричен дефект;
  • В случай връщане на поръчка, изпратена с безплатна доставка (Промокод или стойност над 200лв), при възстановяване на сумата, се удържа таксата за доставка от наша страна.

 

Връщането на стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ, които са наши партньори.

Възстановяване на сума за върната поръчка се извършва само и единствено по банков път в 14 дневен срок, след получаване на върнатата стока.

 

Внимание – За да заявите връщане трябва да пазите касовия бон, като го добавите в пратката, която искате да върнете. Пратки без касов бон няма да бъдат приети и ще бъдат върнати на куриера за уточнение.

Внимание - Всички чупливи авртикули се изпращат с опция ЗАСТРАХОВКА. За да бъде в сила тя и куриерите да заплатят щетите, при наличие на такива, е нужно да използвате прегледа на място при доставката и да констатирате щетите с куриера. Само така те ще заплатят застраховката, а ние ще изпратим нов артикул безплатно.

MILENCHINO. EU НЕ носи отговорност за щети по пратките без използван преглед при доставката. В такива не можем да покрием щетите за увредената стока.