Роман "Джинджифилови целувки"

 

Ако се доближа
достатъчно близо до устните ти,
ще разтопя ли скрежа в душата ти?

По Коледа стават чудеса!

Написах тази книга и тайничко си пожелах да се превърне в нечие коледно чудо – твоето! Да ти даде силите да продължиш напред, да заключиш вратите на миналото, да отвориш прозорците на душата си и да вдъхнеш свежия въздух на свободата, докато наоколо целият свят е окъпан в мигащи светлинки!

Колкото и да ми се искаше да напиша лековата коледна история, желанието да поднеса поредната си “надежда, облечена в корици,” надделя. За много от вас това е просто история, но за други ще се окаже тяхната съдба. Ще познаят себе си в трепетите, несигурността, хилядите стаени желания и премълчани копнежи, лични борби и усмивки.

Защото, точно както и в живота, въпреки всички болезнени спомени, страхове, люти вътрешни колебания и стаени въздишки, любовта не може да се скрие. Ще я усетиш с всичките си сетива, ще се разходиш в снежен Единбург и навсякъде около теб ще се носи силен аромат на джинджифил, портокал и червени боровинки.

Този роман е моето пожелание към теб за една различна Коледа, която да те провокира да разчистиш сърцето си и да започнеш на чисто!

ISBN: 
978-954-471-900-5
Размери: 
20 × 13 × 2.5 cm
Брой страници: 
296 стр.
Година на издаване: 
2022

Получаваш всяка моя книга с послание и автограф, защото си не само читател, но и сърце в моя свят!

"Докато сМЕЛостта ни раздели"

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ И ДЕЦА!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

За мен, Мел и книгите!

Нека ти разкажа, сърце!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ