Трилогия "любоВ с главно В" - РОМАНИ

  1. Вземете романтична трилогия на супер цена!
 
Получавате в комплекта:
❤ Роман "любоВ с главно В"
❤ Роман "Дилър на рози"/"любоВ с главно В"-част 2
❤ Роман "Докато сМЕЛостта ни раздели"
 
 
За тези книги "мога да говоря много и ненужно...Те са НИ любимите!"
❤ Описвала съм света им с хиляди думи, но всъщност мога и само с 1 изречение -  оставих сърцето си в тях! Разказах за болките си и ги превърнах в сувенир на миналото. Доказах, че да се бориш срещу най-големите си страхове не е страшно - напротив, това е първата крачка към щастието! С години се лутах между редното и забраненото, между разума и сърцето, между хорското мнение и моята същност. Живеех в рамки, които до лудост ми стискаха. С времето се строшиха върху мен и ме смазаха с тежестта си. Но оцелях! Създадох този хартиен дом на моята сестра по душа Мелани. За по-малко от година хиляди сърца се разпознаха в очите ни. И това е най-голямата ми награда, защото тези книги не са само романи, а се превърнаха в НАДЕЖДА и ВЯРА отново в ЛЮБОВТА!
 
и ТРИТЕ РОМАНА СА СВЪРЗАНИ! 
"ЛюбоВ с главно В" е първа част, а "Дилър на рози"" е втора част. 
"Докато сМЕЛостта ни раздели" може да се чете преди двата романа или след тях. В нея отново ще срещнете главната героиня Мел, ще я опознаете още по-силно и ще разберете как детството й е определило всички останали действия в "любоВ с главно В" и "Дилър на рози". Една книга посветена на домашното насилие и която всеки трябва да прочете, защото насилието не е само в ударите, то е в най-незначителните ежедневни упреци, обиди, всяко малко унижение, което преглъщаме незабелязано. 
 
Благодарна съм, че моята история оживя на всички тези страници и успя да промени стотици съдби. Благодаря, че го правите за себе си! Не е благодарение на мен, благодарение на ВАС е! Моите книги само дават повод да се замислите, огледате, мотивирате и да разбиете оковите на нещастните връзки и всичко онова, което краде от усмивката Ви.
72,70 лв. 40,00 лв.

"Докато сМЕЛостта ни раздели"

НЕ НА НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ И ДЕЦА!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

За мен, Мел и книгите!

Нека ти разкажа, сърце!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ